Luxe tassen met bedrukking, waar kan ik terecht?

Op de eerste plaats is de perceptie wanneer het aankomt op luxe tassen per persoon verschillend. Wanneer ik voor mijzelf spreek, vind ik een tas al luxe wanneer er mooie materialen gebruikt zijn zoals bijvoorbeeld leder of een goede kwaliteit katoenen tas met GOTS certificering. Verder vind ik de afwerking heel belangrijk; geen losse draadjes, kleurverschillen of matige stiksels. Een andere eis is dat de tas moet passen in de huidige tijdsgeest al kan een klassieke uitvoering uiteraard juist ook tijdloos zijn. Krijg je een dergelijke tas als relatiegeschenk, dan maak je een klein sprongetje van blijdschap.

De meest bekende merken

Een andere invalshoek zijn de echte luxe tassen waarbij je kunt denken aan bekende merken zoals Tommy Hilfiger, Gucci, Versache en uiteraard Louis Vuitton. Voor dergelijke tassen heeft Bedrukken.nl geen dealership en worden dergelijke producten uitsluitend via de grote warenhuizen en officiële kanalen verkocht. Merken die je wel bij ons kunt vinden zijn Case Logic (denk aan de welbekende en stevige laptoptassen) en de Bobbi rugzakken van XD design. Voor deze tassen geldt een levertijd van circa 5-8 werkdagen en daarbij is het bedrukken al meegenomen. 

Luxe tassen drukken

Af en toe krijgen wij de vraag of wij echt luxe tassen willen drukken met een logo. Hoewel dit best spannend kan zijn (dergelijke tassen vertegenwoordigen immers een hoge waarde) gaan wij de uitdaging meestal niet uit de weg. Maar, voordat wij akkoord geven, willen wij altijd wel goed weten uit welk materiaal de tassen gefabriceerd zijn zodat wij goed kunnen adviseren welke druktechniek het meest geschikt is. Zijn er diverse metalen accenten zichtbaar, dan kan ervoor gekozen worden om een bedrijfslogo op het metaal te graveren. 

Maar in de meeste gevallen gaan wij naar alle waarschijnlijkheid een zeefdruktransfer adviseren en deze naderhand door middel van hitte (transferpers) aanbrengen. Met name op grovere materialen geeft een transfer het beste resultaat. Het kan echter ook voorkomen dat je liever een luxe rugzak wilt hebben met een borduring, ook dat is mogelijk, echter wederom afhankelijk van het materiaal. Maar nogmaals, wanneer het aankomt op tassen bedrukken, trek dan even bij ons aan de bel voor advies op maat. 

De luxe tas die ik zoek niet gevonden

Ben je op zoek naar een Northface rugzak met logo bedrukking, dan kunnen wij jou helpen. Maar helaas kunnen wij niet alle merken voeren al kunnen wij er vaak wel aankomen en hier ook scherpe prijzen voor bieden. Je mag de aanvraag bij ons neerleggen echter kan het soms ook voorkomen dat wij het specifieke merk niet zelf kunnen inkopen. Dan is het mogelijk om in overleg de tassen bij ons aan te leveren waarna wij er alsnog een personalisatie op kunnen plaatsen. In dat geval mag je ons een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen zodat wij jou gericht verder kunnen helpen.