Wat houdt loondruk precies in?

Bij Bedrukken.nl hebben wij ruim 40 jaar ervaring met het bedrukken van verschillende artikelen. Van shirts en truien bedrukken tot aan een mok of bidon bedrukken; het is allemaal mogelijk. Dit kan ook door middel van loondruk. Maar wat is loondruk nou eigenlijk? In dit blog leggen we meer uit over wat loondruk is en welke stappen je daarvoor kunt ondernemen.

Wat is loondruk?

Naast de relatiegeschenken of andere artikelen die in ons assortiment zitten, is het ook mogelijk om artikelen die jij zelf aanlevert te laten bedrukken. De door jou aangeleverde artikelen die wij bedrukken, wordt door ons ook wel ‘loondruk’ genoemd.

Artikelen bedrukken

Als je je eigen artikelen wil laten bedrukken maar niet de juiste apparatuur in huis hebt, dan ben je bij Bedrukken.nl aan het juiste adres. Bij ons is het mogelijk om een bedrukking te laten plaatsen op onder meer kleding en mutsen, maar ook op glazen, speakers en powerbanks bijvoorbeeld.

Digitale drukproef

Persoonlijke namen, teksten of logo’s op je artikelen; het is allemaal mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een grappige tekst laten drukken op shirtjes, kopjes of zelfs een paraplu? Voor ons is het geen probleem om het te drukken. Het is soms lastig om in te beelden hoe het eindresultaat eruit komt te zien, daarom ontvang je bij iedere offerte-aanvraag of bestelling vrijblijvend een digitale drukproef. Hier kun je zien hoe het artikel er na de bedrukking uitziet. Ben je hiermee tevreden en ga je hiermee akkoord? Dan beginnen wij met het drukken van de artikelen die door jou aangeleverd zijn.

Hoe worden de artikelen precies bedrukt?

Voordat we de artikelen gaan bedrukken, willen wij graag het volgende van tevoren weten:

  1. Lever een foto van het te bedrukken artikel aan (als het kan met een sample erbij van het materiaal, zodat wij zo specifiek mogelijk de digitale drukproef kunnen maken);
  2. Vermeld het aantal stuks, de materiaalsoort en de gewenste levertijd;
  3. Geef het formaat van het artikel door;
  4. Stuur de gewenste opdruk (logo / tekst / foto) ook mee.

Op basis van de ontvangen informatie kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen. Er bestaat een mogelijkheid dat wij voorafgaand een exemplaar willen beoordelen. Denk hierbij aan of het materiaal goed te bedrukken is en hoe de hechtingen zijn. Heb je hierover een vraag? Dan kan je ons gerust bereiken op de volgende manieren:

  • Via de mail zijn wij bereikbaar via [email protected];
  • Toch liever bellen? Dat kan ook! Bel ons op +31 315-200010.

Belangrijk bij loondruk is dat het bedrukken van aangeleverde artikelen op eigen risico is en dat reclamaties en eventuele (druk)uitval niet in behandeling worden genomen