Uiteten

Door de coronacrisis kunnen we niet meer zo gemakkelijk buiten de deur eten. We moeten ons houden aan de 1,5 meter afstand en we mogen niet met meer dan twee huishoudens aan één tafel zitten. Beperkingen die we een half jaar geleden nog niet kenden. Ga je graag uit eten of ben je binnenkort jarig en wil je toch uitgebreid dineren? Geniet van een diner binnenshuis. Word kok in eigen huis en start met kokkerellen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor de eenvoudige weg door een 3-gangen diner bij je plaatselijke restaurant te bestellen. Kies voor een culinair avondje uit in eigen huis.

Steun de horeca

Horecaondernemers zijn zwaar getroffen door het coronavirus. Inmiddels is de horeca weer open en kunnen we weer genieten van onze favoriete gerechten. Vergeet daarbij niet vooraf te reserveren. Vanuit huis kan je de horeca nog steeds steunen door gerechten af te halen of ze thuis te laten bezorgen. Ook kan je ze helpen door cadeaubonnen te kopen. Jij wilt toch ook niet dat jouw lievelingsrestaurant alsnog de deuren moet sluiten? Verras vrienden, familie of collega’s met een cadeaubon van hun favoriete restaurant. Zo maak je niet alleen een plaatselijk restaurant blij, maar ook je naasten.

Bestel bij je favoriete restaurant

Alle horecaondernemingen zijn weer open, maar veel mensen zijn gewend geraakt aan het fenomeen ‘uit eten in eigen huis’. Heb je geen zin om te koken? Bestel bij je favoriete restaurant en geniet van een diner binnenshuis. In de tussentijd zijn er veel (nieuwe) restaurants overgegaan op een afhaal- en bezorgservice. Ideaal wanneer je geen zin hebt om in de keuken te gaan staan. Haal je bestelling op of laat het bezorgen. Een restaurantmaaltijd hoort niet uit een bakje gegeten te worden, dus dek de tafel met je mooiste drinkwaren. Schenk een lekker drankje in en geniet van een gezellige avond met je geliefde, gezin of vrienden. Een bijkomend voordeel van thuis uit eten; geen outfit-stress, want je bent gewoon thuis.

Ga thuis aan de slag

In plaats van het bestellen van eten kan je ook thuis aan de slag gaan en nieuwe recepten uitproberen. Je kan kiezen voor een eenvoudig of juist luxe diner. Zoek lekkere recepten uit, koop de ingrediënten en start met koken. Door zelf in te gaan koken en eten, ontwikkel je jezelf ook nog eens op culinair gebied. Hoe leuk is dat? En wat dacht je van het geld dat je bespaart. Soms moet je in een restaurant lang wachten op je gerechten, maar wanneer je zelf de touwtjes in handen hebt hoeft dat niet meer.

Er zijn genoeg manieren om het ‘restaurant-gevoel’ in eigen huis te halen. Je kan ervoor kiezen om de kok voor jou te laten koken of om zelf als een ware keukenprins(es) aan de slag te gaan. Zorg voor een mooie aankleding van de tafel en haal lekkere wijn in huis; jouw culinaire avond kan beginnen! Ben je op zoek naar sfeervolle relatiegeschenken om de tafel mooi aan te kleden en een gezellige sfeer in huis te creëren? Bezoek onze website en laat je inspireren.