eco relatiegeschenken

Milieuvriendelijk, duurzaam, ecologisch… We horen niets anders meer. We hebben de kennis over de negatieve gevolgen van vervuiling en uitputting van het milieu, maar hier wordt niet altijd voldoende mee gedaan. Wij leven allemaal op dezelfde aarde. Dit betekent dat we met ons allen zorg moeten dragen voor onze leefomgeving. Als consument kunnen we hier zeker ons steentje aan bijdragen. Iedereen moet hier wel de motivatie voor hebben en het leuk vinden om iets goeds te doen voor de mensheid, aarde en de natuur. Een positief leefklimaat biedt voordelen voor iedereen, zowel voor ons als voor de toekomstige generaties. We zijn steeds meer op zoek naar producten die lang meegaan en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn. In dit blog bespreken we de redenen waarom iedereen over zou moeten stappen op eco relatiegeschenken.

1. De beste keuze voor het milieu

Als we er voor kiezen om ecologische producten te gaan kopen zal de natuur ons dankbaar zijn. We gooien veel dingen weg en dit is schadelijk voor het milieu. Grondstoffen kunnen opraken, wat betekent dat we juist nu zuinig moeten zijn met de grondstoffen die we nog hebben. Het is belangrijk dat we beseffen wat de impact is van hetgeen wat we doen. We kunnen op verschillende manieren effectief verduurzamen. Milieuvriendelijke producten zijn duurzaam, wat betekent dat zo’n kwalitatief goed product gemaakt van hoogwaardige materialen lang mee gaat. Dit is zowel voordelig voor jou als voor het milieu. Je ondersteunt het milieu en tegelijkertijd heb jij een artikel dat lang meegaat.

2. Bezuinig op kosten

‘Een milieuvriendelijke levenswijze heeft een duur imago’. Maar klopt dit wel? We hoeven natuurlijk niet allemaal direct een elektrische auto aan te schaffen of zonnepanelen op het dak te plaatsen. Wanneer we ons bewust zijn van ons gedrag en de leefwijze, kunnen we anders omgaan met producten en de manier van consumeren. Een duurzame manier van leven hoeft dus niet duur te zijn. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en we besparen geld door bewuster te consumeren. Milieuvriendelijk leven is uiteindelijk goed voor onze portemonnee.

3. Een goed gevoel

Eco producten en diensten worden steeds populairder. Met de aanschaf van een milieuvriendelijk product bezuinig je niet alleen op de kosten maar geeft het je ook een goed gevoel. Dit positieve gevoel draag je over aan je relaties en medewerkers.

4. Je relaties motiveren

Laat je relaties zien dat je geeft om het milieu. Met milieuvriendelijke relatiegeschenken laat je een positieve indruk achter. Met de inzet van deze eco producten motiveer je ook je relaties om bewuster te gaan leven. Met ‘groene’ relatiegeschenken dragen jij en je relaties een steentje bij aan onze maatschappij.

5. Spaar voor andere dingen

Soms zijn ecologische producten duurder in aanschaf, maar doordat ze voor een langere tijd meegaan zullen ze je in de loop van de jaren alleen maar geld besparen. Milieuvriendelijke producten zijn duurzaam, waardoor we niet constant nieuwe producten aan hoeven te schaffen.

Maak ook jouw collega’s en klanten bewust van het milieu en kies voor milieuvriendelijke relatiegeschenken. Eco pennen, milieuvriendelijke paraplus of zelfs milieuvriendeljke zonnebrillen. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.