Custom made USB

In een wereld die steeds digitaler wordt, zijn usb-sticks nog steeds een van de meest gebruikte gadgets. Of het nu gaat om het overbrengen van zakelijke bestanden, het delen van familiefoto’s of het maken van back-ups; usb-sticks zijn onmisbaar voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Het nadeel is alleen wel dat usb-sticks zoveel op elkaar lijken. Je weet hierdoor bijvoorbeeld niet meer op welke usb-stick welk bestand staat of je haalt ze door elkaar heen met collega’s. Door ze custom made te maken, zie je een duidelijk verschil en haal je ze niet meer door elkaar heen. Je hebt hierbij dus het perfecte relatiegeschenk te pakken voor jouw onderneming. Veel bedrijven maken hier al gebruik van, omdat het functioneel is en de meesten het ook echt nodig hebben. Lees verder voor meer informatie over custom made usb-sticks als relatiegeschenk.

Verschillende vormen usb-sticks

Usb-sticks zijn er alweer vanaf het jaar 2000 en ze zijn sindsdien altijd populair gebleven. Een van de voordelen die een usb-stick met zich meebrengt ten opzichte van de Cloud of Dropbox is dat je met een usb-stick niet afhankelijk bent van het internet. Hoewel geheugensticks meestal een wat saaie en standaard vorm hebben, wordt er tegenwoordig steeds meer aan gedaan om de sticks er leuker uit te laten zien en om ze van elkaar te kunnen onderscheiden. Zo kan je ook voor je onderneming een vorm kiezen die bij het beroep past. Ook kun je kiezen voor een stick die gewoon een aparte vorm heeft, zoals een vliegtuig, spuit, brandblusser, rode peper of een wijnkurk als usb-stick.

Usb-sticks voordelen

Zoals al eerder genoemd, heb je geen internet nodig voor het gebruiken van een usb-stick. Buiten dit voordeel, zijn er nog een aantal voordelen van usb-sticks ten opzichte van de modernere Cloud en Dropbox. Hoewel cloudopslagdiensten over het algemeen veilig zijn, zijn er toch nog mensen die bezorgd zijn over de privacy en veiligheid van de gegevens in de Cloud. Met een usb-stick kan je je bestanden gewoon fysiek bij je houden. Daarnaast is het overzetten van bestanden van een usb-stick naar een computer (en andersom) vaak sneller dan het uploaden en downloaden van bestanden naar een van de cloudopslagdiensten. Zo kan het handig zijn als je grote bestanden moet overzetten of als je internetverbinding niet optimaal is. De usb-stick blijft dus een betrouwbare oplossing.

Onderscheiden

Veel bedrijven gebruiken de usb-stick al als relatiegeschenk, omdat veel mensen dit dus gebruiken en nodig hebben. Daarnaast is een usb-stick een van de duurzamere opties voor een relatiegeschenk, omdat het geen wegwerpartikel is en het daarom lang meegaat.  Door te kiezen voor een leuke vorm usb-stick die bij jouw onderneming past, onderscheid je je natuurlijk al van je concurrenten. Als kers op de taart kan je het gebruiken als promotiemateriaal door het logo van je onderneming erop te zetten of de naam van het bedrijf. Zo creëer je meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf.

Voorwaarden

Voor ons is geen idee of visie te gek. Het is al mogelijk om je custom made usb-sticks te bestellen vanaf 250 stuks. Daarnaast kan je de prijzen eenvoudig aanvragen via deze custom-made pagina. Ook kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij beantwoorden al je vragen en voorzien je indien gewenst van persoonlijk advies.