Eindejaarsgeschenken om jouw relaties mee te verrassen

De dagen worden korter, het wordt langzaam kouder en de verwarming wordt regelmatig een graadje hoger gezet… Dat betekent dat het einde van het jaar voor de deur staat. Juist nu is het belangrijk om jouw relaties de waardering te geven en te bedanken voor de samenwerking in dit uitdagende jaar. Eindejaarsgeschenken zijn daarvoor uitermate geschikt.

Inzet relatiegeschenken

In het begin van 2021 zaten we met elkaar in een lastige periode. Corona beheerste grotendeels ons (zakelijke) leven. De sluiting van het onderwijs en de winkels, een avondklok, een mondkapjesplicht en tal van andere maatregelen waren van kracht om het coronavirus verder in te dammen. Inmiddels zijn we driekwart jaar verder en gelukkig gaat het de goede kant op. Ook op zakelijk gebied hebben veel bedrijven de wind er weer onder en gaat de samenleving steeds meer open. Dankzij de inzet van relatiegeschenken kun je ervoor zorgen dat je jouw relaties, collega’s of medewerkers op passende wijze bedankt.

Persoonlijke naam-service bij eindejaarsgeschenken

Een eindejaarsgeschenk geven of ontvangen is erg leuk. Wat te denken van luxe speakers bedrukken, een handige laptoprugzak of een chique snijplank voorzien van een gravering. We kunnen eindejaarsgeschenken op verschillende manieren voorzien van een opdruk. In het geval van een snijplank of bamboe speaker is lasergraveren de meest stijlvolle optie. Op veel artikelen in ons assortiment bieden we een persoonlijke naam-service aan. Zo kunnen wij ieder product afzonderlijk voorzien van de (voor)naam van jouw medewerker, collega of relatie. Op elk artikel een andere naam dus! Wij zijn zelfs in staat om de artikelen individueel te verzenden.

Kerstpakketten in verschillende prijsklassen

Een typisch eindejaarsgeschenk is natuurlijk een kerstpakket. Wij beschikken over een erg groot assortiment aan originele kerstpakketten, die al verkrijgbaar zijn vanaf 12,50 euro. Van een basis kerstpakket – met enkele producten – tot aan een erg luxe geschenkpakket met daarin een pizzarette; bij ons vind je het allemaal. Wil je een kerstpakket upgraden door er een relatiegeschenk zoals een luxe speaker of bedrukt servies aan toe te voegen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Bedank jouw relaties op passende wijze

Na een hectisch jaar zoals 2021 dat was, is het belangrijk om te focussen op de positieve dingen. Bijvoorbeeld: je werknemers of collega’s die in dit uitdagende jaar hun beste beentje hebben voor gezet en dubbel zo hard hebben gewerkt. Laat daarom merken dat je hen waardeert en verras ze met een passend geschenk. Je kunt er voor kiezen om ze een heerlijk ontspannend cadeau aan te bieden, bijvoorbeeld een met naam geborduurde badjas of een wellness-set. Of ga voor een heerlijk relatiegeschenk en laat chocolade bedrukken met een gepersonaliseerde full-colour boodschap op de wikkel van de reep.

Zorg voor warmte

Een andere trend op gebied van eindejaarsgeschenken is het letterlijk warm houden van je relaties. Laat bijvoorbeeld kaarsen bedrukken en zorg voor gezelligheid in huis of kleed jouw relaties warm aan middels bedrukte winterkleding. Wij hebben al tal van tevreden klanten mogen helpen met mutsen borduren. Kortom; ideeën genoeg om jouw relaties te verrassen met een mooi geschenk. Wij denken graag met je mee voor advies op maat. Neem contact op met het team van Bedrukken.nl als je nog vragen hebt. Dat kan telefonisch op 0315 – 200 10 of per mail op [email protected].