Top 5 populaire herfstgeschenken

De dagen worden langer, de temperaturen dalen en de bladeren vallen van de bomen. Met de herfst in aantocht gaan veel mensen binnen zitten. De herfst wordt vaak geassocieerd met koude, natte en donkere dagen. Haal die gedachten zo snel mogelijk weg, want ook de herfst heeft zo haar mooie dagen. Daarnaast zijn er nog genoeg activiteiten te bedenken en kun je ook in dit seizoen jouw naamsbekendheid vergroten. Kleed je goed aan en ga eropuit. Wij houden je lekker warm met onze top 5 populaire herfstgeschenken.

1. Geniet van een herfst-BBQ

Weer of geen weer, we kunnen altijd wel een reden verzinnen om te barbecueën. Bij Bedrukken.nl kun je terecht voor een compacte opvouwbare BBQ of een handige kogel BBQ. Voor ieder wat wils. Ben je ook nog op zoek naar handige tools om het vlees op de barbecue te leggen? Bekijk dan eens onze barbecue set met short. Met deze set verras je jouw relaties, klanten of medewerkers met een complete toolkit voor bij de BBQ! Laat deze graveren met jouw bedrijfslogo of persoonlijke tekst en jouw herfstgeschenk is af!

2. Picknicken tijdens een zonnige herfstdag

Liever van het mooie herfstweer genieten in het park? Ga dan voor een typisch picknickgeschenk! Ons assortiment barst van handige artikelen tijdens de picknick. Een picknickmand staat met stipt op nummer 2 van de top 5 populaire herfstgeschenken. Maar ook voor een gezellig picknickkleed, koeltas of drinkbekers ben je bij Bedrukken aan het juiste adres! Al deze geschenken bedrukken we geheel naar wens in onze eigen drukkerij.

3. Warme herfstwandelingen

Het kan goed koud worden tijdens de herfst, laat daarom je relaties niet in de kou staan! Laat warme mutsen bedrukken met jouw bedrijfslogo en vergroot je naamsbekendheid op straat! Jouw logo staat letterlijk bij iemand op het voorhoofd! Niet te missen dus. De nummer 3 in de top 5 populaire herfstgeschenken is de gebreide muts; warm en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Wil je dat jouw relaties er compleet bij lopen? Laat sjaals bedrukken en zorg dat ze matchen met de muts.

4. Gezellig herfstdagen met de familie

Liever binnen tijdens de herfst? We geven je groot gelijk! Bij Bedrukken.nl kun je terecht voor tal van puzzels en spellen zodat jij je tijdens de koude dagen prima kunt vermaken! Nieuw in ons assortiment: de puzzelkubus! Aan 6 zijden in full color te bedrukken met jouw logo. Zorg ervoor dat jouw relaties hun hersens kraken en ondertussen constant jouw logo onder ogen zien. Die vergeten ze niet meer! 

5. Verken de mooie herfstkleuren!

Last but not least onze fietstassen. Fietstassen als geschenk staat voor sportiviteit en gezondheid. Laat zien dat je begaan bent met het welzijn van jouw relaties. Fietstassen zijn een perfect geschenk tijdens de herfst! Laat je deze bedrukken met jouw bedrijfslogo, dan weet je zeker dat het bereik erg groot zal zijn!

Geef jouw klanten, relaties of medewerkers wat extra's tijdens de herfst. Dit voorkomt wellicht weer een herfstdip!