Val op tijdens Pasen

Pasen; een christelijke feestdag die in Nederland door jong en oud wordt gevierd. Als we aan Pasen denken dan denken we aan eieren. Gekookte eieren maar ook chocolade paaseitjes vallen zeker in de smaak. En wat dacht je van paaseieren schilderen? Ga jij paaseieren verstoppen voor de kleinsten of zit je samen met je gezin aan een heerlijk paasontbijt? Er is zoveel te doen en te beleven tijdens Pasen.

Pasen is ook een leuk moment om je relaties en medewerkers te verrassen. Laat paasartikelen bedrukken met een naam, logo of tekst. Met bedrukte paasartikelen zorg jij ervoor dat je relaties een leuke Pasen tegemoet gaan. We hebben nieuwe vrolijke paasartikelen aan ons assortiment toegevoegd die we graag met je delen. Een heerlijk kenmerk van Pasen zijn natuurlijk de chocolade paaseitjes en paashaas. De paashaas staat symbool voor Pasen, waarbij de lente en het nieuwe leven gevierd worden. We krijgen te maken met mooier weer en kunnen hierdoor vaker naar buiten om ervan te genieten.

Paasverrassing voor je relaties

Daar zijn ze dan; onze nieuwste paasartikelen. Het verzenddoosjedoosje en eierdoosje zijn allemaal gevuld met overheerlijke chocolade paaseitjes. Door de keuze uit verschillende smaken is er voor ieder wat wils. Het doosje met paaseitjes past zelfs door de brievenbus, zodat je de thuiswerkers ook op een originele manier kan verrassen. Deze geschenken zijn vrolijk, heerlijk én te bedrukken naar wens. Zo ontstaan er gepersonaliseerde geschenken. Voor meer informatie over het bedrukken van de paasartikelen kan je contact met ons opnemen. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected].

Naast chocolade zijn er natuurlijk ook andere relatiegeschenken die tijdens Pasen ingezet kunnen worden. Neem hiervoor een kijkje in ons assortiment op Bedrukken.nl. Zo zijn outdoor en vrije tijd, zoals picknick en barbecue artikelen ook passende geschenken. Jij verrast toch ook je relaties en medewerkers tijdens Pasen?