Zonnebrillen met logo

Bij het kiezen van bedrukte zonnebrillen zijn er diverse factoren om in overweging te nemen. We staan klaar om je van tevoren te adviseren, zodat je vol vertrouwen de juiste beslissing neemt en de perfecte zonnebril selecteert die aansluit bij jouw doelen en wensen. We bieden een breed scala aan zonnebrillen: variërend van goedkope modellen tot exclusieve varianten. Of je nu op zoek bent naar een retro zonnebril of een model met gekleurde glazen, bij ons vind je een uitgebreide selectie. We hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van zonnebrillen tegen aantrekkelijke prijzen. Om je een duidelijk overzicht te geven, lees dit blog verder!

Belangrijke details voor een zonnebril

Een heel belangrijk detail om rekening mee te houden is de UV400-bescherming die de glazen van de zonnebril bieden. Met goede UV-glazen bescherm je je ogen tegen beschadiging van je hoornvlies, dat veroorzaakt kan worden door fel zonlicht. Wij raden zonnebrillen met een UV-bescherming van 400 aan. Hiermee wordt voldoende UV-licht tegengehouden om veilig in de zon te kunnen zitten. Daarnaast is de kwaliteit van een zonnebril, al betreft het een promotiebril, belangrijk. Je wilt immers niet dat er een pootje gaat afbreken na een aantal keren in gebruik, want dan treft de promotieactie ook geen doel. Dan slaat de promotie juist om in een negatief gevoel en dat wil je voorkomen. Wij raden daarom aan om altijd te kijken naar de scharniertjes van de zonnebrillen. Heb je een kunststoffen zonnebril met metalen scharniertjes? Dan heb je een prima bril. Zijn de scharniertjes echter van kunststof? Dan zal de zonnebril veel sneller kapot gaan.

De pasvorm, bedrukking en de kleuren

Ook met de pasvorm van een promotionele zonnebril kun je rekeninghouden. Alle brillen hebben hun eigen formaat en pootjes kun je normaal gesproken niet buigen om het passend op de oren aan te laten sluiten. Datzelfde geldt voor neusstukjes. Wil je zonnebrillen laten bedrukken met logo? Dan dien je er rekening mee te houden dat er ook ruimte moet zijn om een bedrukking op te plaatsen. Zonnebrillen worden eigenlijk altijd gedrukt op de pootjes. Hoe dikker het pootje, hoe groter het logo of tekst gedrukt kan worden. Als laatste zijn zonnebrillen er in alle soorten, maten en kleuren. De meest gangbare modellen zijn ook in de meest gangbare kleuren leverbaar waaronder rood, blauw, geel, groen, roze, zwart en witte zonnebrillen. Ook de glazen zijn in diverse kleuren leverbaar, in overleg is het zelfs zo dat de kleur van de glazen gekozen kan worden. Neem hierover contact met ons op.

Wanneer gebruik je een zonnebril?

Het meest voor de handliggende doel van een zonnebril is natuurlijk om je ogen te beschermen wanneer de zon schijnt. Het voorkomt dat de felle zonnestralen je zicht verstoren en je niet gedwongen bent om met samengeknepen ogen rond te kijken. Daarnaast biedt een zonnebril een belangrijk veiligheidsaspect. Het is immers van groot belang om niet verblind te worden door de zon om gevaarlijke situaties te vermijden. De te bedrukken zonnebrillen uit ons assortiment hebben niet alleen een zonwerende functie, maar ze bieden ook hoge promotionele attentiewaarde. Zo is de zonnebril wayfarer één van onze meest verkochte zonnebrillen. Ga je liever voor een duurzame variant? Dan is de milieuvriendelijke zonnebril bamboe perfect. Of je nu een evenement, open dag of een andere buitenactiviteit organiseert bedrukte zonnebrillen met logo zijn uitstekende blikvangers en bovendien budgetvriendelijk. Bedrukte zonnebrillen zijn populaire festivalartikelen. Uit onderzoek blijkt tevens dat mensen hun zonnebrillen niet snel weggooien. Ze bewaren zonnebrillen vaak in huis of in de auto en gebruiken ze regelmatig wanneer de zon fel schijnt. Zonnebrillen bedrukken met je logo is niet alleen een slim idee voor de zomermaanden, maar ook in de winter zijn bedrukte zonnebrillen perfect tijdens de wintersport.

Onze service

Wanneer je bedrukte zonnebrillen bestelt bij ons, mag je rekenen op een uitstekende service. Wij streven ernaar om jouw ervaring zo soepel en plezierig mogelijk te maken. Je kunt hierbij denken aan het advies op maat wat wij leveren. Zo worden jouw beste opties voorgelegd voor jouw behoeften, budget en doelen. Daarnaast krijg je bij ons ook een gratis digitale proefdruk. Voordat wij beginnen aan de productie ontvang je een gratis digitale proefdruk om ervoor te zorgen dat het ontwerp naar wens is. Ook kan je rekenen op een snelle levering. Wij begrijpen heel goed dat tijd essentieel kan zijn en daarom streven wij naar snelle en tijdige levering zodat jij je bestelling op tijd ontvangt. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en druktechnieken om ervoor te zorgen dat jouw bedrukte zonnebrillen er geweldig uitzien en lang meegaan. Als laatste is onze klantenservice uitstekend. Mocht je vragen hebben tijden het proces, dan staan onze vriendelijke medewerkers klaar om je te helpen en te begeleiden.