Inspiratiefolder onderwijs

Als basisschool en als middelbare school is het essentieel om een goede indruk achter te laten bij de ouders/verzorgers van de leerlingen, maar ook zeker een goede indruk achterlaten bij de (potentiële) leerlingen zelf. Dit kan natuurlijk door op een open dag informatie te geven. Echter is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de ouders/verzorgers en de kinderen enthousiast worden van de school. Door hen een geschenk te geven zorg je ervoor dat deze mensen een warm welkom krijgen en door het geschenk mee te nemen naar huis blijft de school langer bij. Welke artikelen zijn dan het leukst om als geschenk te geven?

De leukste artikelen om te geven op de open dagen

Voor een basisschool tot aan het hoger onderwijs zijn verschillende artikelen leuk voor de open dag, maar het is altijd een goed idee om een draagtas of rugzak te geven waarin verschillende artikelen zitten. Denk hierbij aan folders van de school die over de opleiding gaan bijvoorbeeld. Voor basisscholen wil je jonge kinderen aanspreken. Dat betekent dat een vrolijk spaarvarkentje, bellenblaas maar ook zeker een kartonnen box met stoepkrijt erg leuk zijn om te geven. Als middelbare school zijn andere artikelen weer leuk om te geven, zoals een pen, drinkfles of een geodriehoek aangezien dat ze dat hebben op het voortgezet onderwijs. Hierbij zijn er gelijk ook populaire artikelen genoemd om te geven aan de ouders/verzorgers en kinderen, maar er zijn uiteraard nog veel meer artikelen om uit te kiezen.

Afstudeercadeaus

De open dagen zijn erg cruciaal om potentiële leerlingen een idee te geven van de school en de relatiegeschenken helpen hierbij. Na een aantal jaar gaan de leerlingen uiteraard afstuderen om zich klaar te maken voor de vervolgstap in hun carrière. Als aandenken is het altijd leuk om een afstudeerhoed of Celebrations-snoeppot aan de studenten te geven. Zo kunnen ze altijd terugkijken op de tijd die ze op school hebben gehad.

Leuke artikelen

Pennen, potloden en notitieboekjes blijven altijd handig om te hebben of te krijgen als student. Deze komen namelijk altijd van pas op school of erna. Daarnaast zijn deze artikelen leuk om te geven op de open dag, maar kunnen ze ook met een andere gelegenheid als geschenk uitgedeeld worden aan de leerlingen. Dit zijn echter maar gewoon een aantal voorbeelden die als relatiegeschenk kunnen dienen, op onze website of in onze scholenfolder zijn er genoeg andere producten om tussen te kiezen. Voor ieder wat wil!

Wat is het beste geschenk om als school te geven?

Er zijn verschillende artikelen al genoemd, maar wij begrijpen ook heel goed dat het lastig blijft om hier tussen een keuze te maken. Daarom bieden wij momenteel een gratis samplepakket aan die makkelijk aan te vragen is. Hierin zitten verschillende artikelen die populair zijn onder veel scholen. Zo kan je de artikelen ook in het echt zien, waarnaar de keuze makkelijker kan worden gemaakt welke producten van deze selectie het beste bij de school passen voor bijvoorbeeld de open dag!

Klik hier voor onze inspiratiefolder voor het basisonderwijs