Leuke cadeautjes om het schooljaar mee af te sluiten

Het einde van het schooljaar is in zicht. Vanwege de coronacrisis was het geen gewoon schooljaar. De crisis heeft de basisschool tot aan de universiteit beïnvloedt. Geen eindtoets, geen schoolreisjes en geen groep 8-afscheidsmusical. In plaats daarvan zaten we thuis en volgden we online lessen. Toch konden de kinderen vanaf 11 mei weer naar school, maar wel op een andere manier dan ze gewend waren.

De kinderen mogen (sinds 11 mei) de helft van de tijd weer naar school, een kleine maand later werd het weer volledig. Het ‘nieuwe basisonderwijs’ is niet alleen wennen voor de kinderen, maar ook voor de ouders, meesters en juffen. Veel ouders waarderen het werk van leerkrachten des te meer sinds de corona-uitbraak. Het lijkt ons dan ook een goed idee om ze, aan het einde van dit schooljaar, eens extra in het zonnetje te zetten.

Origineel relatiegeschenk als bedankje

Vaak vindt de meester of juf een knuffel of een kaart al genoeg. Maar misschien wordt het eens tijd voor een origineel bedankje. Laten we de dankbaarheid uiten in de vorm van een cadeautje. Het geven van cadeautjes kan je natuurlijk individueel doen, maar soms is het juist speciaal om het samen met de klas te geven. En dan niet de standaard bloemen, maar een bijzonder relatiegeschenk: een blijk van waardering voor het afgelopen jaar

Snoepjes bedrukken

Bedank de leerkrachten voor een fijn schooljaar. Veel scholen houden aan het einde van het schooljaar een juf- en meesterdag. Verras de leerkracht met een smakelijk cadeau. Snoep, chocolade, pepermunt en stroopwafels zullen zeker in de smaak vallen. Laat snoepgoed bedrukken met de naam van de meester of juf. Ook is het een goed idee om namens de groep de leerkracht te bedanken middels een leuke tekst op het geschenk.

Pennen bedrukken

Pennen worden dagelijks gebruikt door de leerkrachten. Waarschijnlijk liggen er meerdere pennen op het bureau, maar er is er geen één zo leuk als een bedrukte pen. Het is een leuk idee om een persoonlijke pen namens je kind of de hele groep te geven. De juf of meester wordt er elke dag weer aan herinnerd. Een bedrukte pen is een functioneel en uniek cadeau. Kies voor een pakkende tekst zoals ‘voor de leukste juf of meester’. Het schrijven met zo’n originele pen is een feestje voor elke leerkracht.

Mokken bedrukken

Ook een mok is een leuk en uniek cadeau. Drinkt jouw juf of meester regelmatig thee of koffie? Dan is een persoonlijke mok geschikt en leuk om te geven. Mokken kunnen bedrukt worden in de stijl van de school met een vaatwasbestendig logo. Kies ervoor om de mok te laten bedrukken met een foto van de groep zodat de leerkracht een leuke herinnering heeft.

Contact

Wil je een van onze relatiegeschenken laten bedrukken voor de juf of meester of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op. Ons team adviseert je graag. Stuur een e-mail of bel naar 0315-200010.