Leuke cadeautjes om het schooljaar mee af te sluiten

Het einde van het schooljaar is in zicht, en wat een jaar is het geweest! Hoewel de coronacrisis inmiddels grotendeels achter ons ligt, heeft de pandemie een blijvende invloed gehad op het onderwijs. Van basisschool tot universiteit, iedereen heeft zich moeten aanpassen aan een nieuwe realiteit. Geen eindtoetsen, geen traditionele schoolreisjes en geen groep 8-musical. In plaats daarvan volgden de leerlingen online lessen vanuit huis.

Origineel Relatiegeschenk als Bedankje

Meesters en juffen zijn vaak al blij met een knuffel of een kaart. Maar misschien is het tijd voor een origineel bedankje. Een cadeautje geeft de dankbaarheid een tastbare vorm. Je kunt dit individueel doen, maar soms is het juist leuk om samen met de klas iets bijzonders te geven. In plaats van de standaard bloemen, kies voor een bijzonder relatiegeschenk als blijk van waardering voor het afgelopen jaar.

Snoepjes Bedrukken

Bedank de leerkrachten met een smakelijk cadeau. Aan het einde van het schooljaar houden veel scholen een juf- en meesterdag. Verras de leerkracht met iets lekkers. Snoep, chocolade, pepermunt en een blik stroopwafels zijn altijd een succes. Laat het snoepgoed bedrukken met de naam van de meester of juf en voeg een persoonlijke boodschap toe. Dit maakt het cadeau extra speciaal.

Pennen Bedrukken

Pennen zijn onmisbaar voor leerkrachten. Hoewel er vaak veel pennen op het bureau liggen, is er geen één zo bijzonder als een bedrukte pen. Geef een persoonlijke pen namens je kind of de hele klas. De juf of meester zal dagelijks herinnerd worden aan dit leuke cadeau. Een bedrukte pen met een pakkende tekst zoals ‘voor de leukste juf of meester’ maakt het schrijven extra plezierig.

Mokken Bedrukken

Een mok is een praktisch en uniek cadeau. Als jouw juf of meester graag thee of koffie drinkt, dan is een persoonlijke mok een perfect geschenk. Laat mokken goedkoop bedrukken in de stijl van de school met een vaatwasbestendig logo. Voeg een foto van de klas toe voor een blijvende herinnering.

Contact

Wil je een van onze relatiegeschenken laten bedrukken voor de juf of meester of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om je te adviseren. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0315-200010.

Conclusie

Het einde van het schooljaar 2024 biedt een mooie gelegenheid om de leerkrachten te bedanken voor hun inzet en flexibiliteit. Met een persoonlijk en uniek relatiegeschenk toon je niet alleen waardering, maar geef je ook een blijvende herinnering. Of het nu gaat om bedrukte snoepjes, pennen of mokken, er zijn talloze manieren om jouw dankbaarheid te tonen. Samen maken we er een feestelijk en memorabel einde van het schooljaar van!