Samen sterk voor goede doelen

Goede doelen helpen wij graag. Niet alleen maak je de desbetreffende persoon blij, zelf ervaar je ook een goed gevoel. Daarom zetten wij ons in voor diverse goede doelen. Door middel van gratis bedrukte relatiegeschenken hebben wij deze mooie doelen een warm hart mogen toedragen. In dit blogbericht lichten we een aantal van de door ons gesteunde goede doelen uit.

Strong Babies

Eén van de goede doelen die wij hebben mogen ondersteunen is Strong Babies. Elke dag sterven twee baby’s aan vroeggeboorte. Strong Babies zet zich in om vroeggeboorte tegen te gaan. Om het bereik van dit goede doel te vergroten, hebben wij rugzakjes bedrukt in de huisstijlkleur en met het logo van Strong Babies. Hiermee hopen we dit mooie initiatief nog meer onder de aandacht te brengen en zo het aantal vroeggeboortes te verminderen.

Stichting Gaandeweg

Stichting Gaandeweg organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker. Een week voor de vakantie ontvangen deze gezinnen een verrassingsdoos met diverse spullen, van een notitieboekje tot een strandset. Wij hebben ons steentje bijgedragen door pennensets te bedrukken met het logo van Stichting Gaandeweg, die in deze verrassingsdozen werden meegegeven. Zo hopen we deze gezinnen een glimlach te bezorgen tijdens hun moeilijke tijd.

Bont voor Dieren

Bont voor Dieren zet zich in voor alle dieren die slachtoffer zijn van de bontindustrie en streeft naar een wereldwijd verbod op de productie en verkoop van bont. Om hun vrijwilligers te bedanken voor hun aanhoudende betrokkenheid tijdens de coronacrisis, hebben wij bedrukte notitieboekjes gedoneerd. Deze notitieboekjes, voorzien van het logo van Bont voor Dieren, worden gebruikt om vrijwilligers te bedanken en hun werk te ondersteunen. Dit gebaar van dankbaarheid en waardering is essentieel in het versterken van hun missie.

Klein Gebaar, Groot Geluk

Naast de bovengenoemde initiatieven hebben we nog meerdere goede doelen mogen steunen. Onze inzet voor deze doelen gaat verder dan alleen het doneren van producten; we willen daadwerkelijk een verschil maken in de levens van mensen en dieren. Benieuwd naar de andere initiatieven die we hebben gesteund? Of kan jouw goede doel wel een steuntje in de rug gebruiken? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected].

Conclusie

In een tijd waarin veel mensen en organisaties het moeilijk hebben, is het belangrijk om elkaar te ondersteunen. Door middel van bedrukte relatiegeschenken hebben we bijgedragen aan diverse goede doelen en hun belangrijke werk onder de aandacht gebracht. We blijven ons inzetten voor een betere wereld en hopen dat onze acties anderen inspireren hetzelfde te doen. Samen maken we een verschil, één klein gebaar tegelijk.