Samen sterk voor goede doelen

Het coronavirus heeft een grote impact gehad op ons dagelijks leven. Het nieuwe normaal heeft veel veranderd in ons leven. Veel bedrijven moesten hun deuren tijdelijk sluiten en sommige zijn zelfs failliet gegaan. Veel mensen hebben zich teruggetrokken als sponsor tijdens de coronacrisis, waardoor goede doelen veel inkomsten mislopen. Het is nooit verkeerd om iets voor een ander te doen. Niet alleen maak je de desbetreffende persoon blij, zelf ervaar je ook een goed gevoel. Daarom hebben wij ons de afgelopen paar maanden ingezet voor diverse goede doelen. Door middel van gratis bedrukte relatiegeschenken hebben wij deze mooie doelen een warm hart mogen toedragen. In dit blogbericht lichten we een aantal van de door ons gesteunde goede doelen uit.

Strong Babies

Eén van de goede doelen die wij hebben mogen voorzien van bedrukte relatiegeschenken is Strong Babies. Iedere dag sterven twee baby’s aan vroeggeboorte. Strong Babies komt in actie voor het tegengaan van vroeggeboorte. Om het bereik van dit goede doel nog groter te maken hebben wij rugzakjes bedrukt in de huisstijlkleur en met het logo van Strong Babies. Hiermee hopen we dit mooie initiatief nog meer onder de aandacht te brengen en zo de vroeggeboorte terug te brengen.

Stichting Gaandeweg

Een verrassingsdoos met daarin onder andere bedrukte pennensets, dat is wat Stichting Gaandeweg cadeau doet aan een groot aantal gezinnen. Stichting Gaandeweg organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker. Een week voor de vakantie wordt een verrassingsdoos opgestuurd met diverse spullen; van een notitieboekje tot aan een strandset. Wij hebben ons steentje mogen bijdragen door deze gezinnen te verblijden met pennensets bedrukt met het logo van Stichting Gaandeweg.

Bont voor Dieren

Bont voor Dieren zet zich in voor alle dieren die slachtoffer zijn van de bontindustrie door te streven naar een wereldwijd verbod op de productie en verkoop van bont. Om dit te realiseren moeten we allemaal sterk staan en onze handen ineen slaan. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit mooie doel te steunen door middel van bedrukte notitieboekjes. Deze bedrukte notitieboekjes geven ze weg aan hun vrijwilligers om ze te bedanken voor hun aanhoudende betrokkenheid tijdens de coronacrisis. Dankbaarheid en waardering staat hierbij centraal.

Klein gebaar, groot geluk

Naast de bovengenoemde initiatieven hebben we meerdere goede doelen mogen steunen. Benieuwd naar de andere initiatieven of kan jouw goede doel wel een steuntje in de rug gebruiken? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected].