Filter
Categorie Drinkflessen Filters
Prijs:
€0 €15

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Drinkflessen bedrukken

Wist je dat drinkflessen na pennen en tassen tot de best verkopende productcategorie met bedrukking behoren? Eigenlijk niet zo gek, want drinken staat tegenwoordig hoog op de agenda. We moeten immers toch aan de twee liter per dag komen en dat is nou precies wat bedrijven willen stimuleren. Wij bieden een ruim assortiment drinkflessen. Wil jij drinkflessen laten bedrukken? Drinkflessen bedrukken wij vaak op de body van de fles. In het geval van een metalen drinkfles raden wij een krasvaste lasergravering aan. Dit is overigens niet mogelijk in kleur. Op kunststof drinkflessen drukken wij vrijwel altijd met de tampondruk. Dit is al mogelijk bij kleine aantallen en kunnen wij ook nog eens goedkoop realiseren voor je. Kies jij voor bedrukte of onbedrukte drinkflessen? Heb je vragen over drinkflessen bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Groot assortiment drinkflessen

Op het gebied van drinkflessen is er eigenlijk voor elk wat wils. Ben je op zoek naar een mooie drinkfles waar uitsluitend koele dranken uit gedronken worden of heb je liever een uitvoering waarbij je warme dranken ook langer warm blijven? Ook kun je rekening houden met het doel. Is het bijvoorbeeld voor een sportief evenement, dan is een drinkfles met karabijnhaak wel zo handig. Is het voor collega’s op de weg, dan zijn dubbelwandige drinkflessen of opvouwbare drinkflessen praktisch voor zowel warme als koude dranken. Ook met het milieuaspect en de hygiëne dien je rekening te houden. Zijn de drinkflessen BPA-vrij, dan is het in ieder geval op het gebied van hygiëne een veilige keuze. Wil je ook een milieuvriendelijke optie, ga dan op zoek naar een PET recycle-uitvoering. Wat drinkflessen betreft adviseren wij om geen gebruik te maken van de milieubelastende plastic drinkflesjes.

Wil jij dat je drankje lekker koud blijft? Dan is een fles met koelelement zoals de drinkfles met koelelement een goede keuze. Het koelelement kan je in de vriezer leggen en vervolgens in de fles plaatsen. Geschikt voor de zomerperiode. Op de voorzijde van de 700 ml drinkfles kunnen we een kleur opdruk naar keuze toevoegen. We hanteren 8 werkdagen levertijd. Gepersonaliseerde drinkflessen kunnen ingezet worden als give-away of als een bijzonder relatiegeschenk.

Waar worden drinkflessen bedrukt?

Wij bedrukken drinkflessen in onze eigen drukkerij. Hier werken drukkers met jarenlange ervaring waardoor wij altijd een kwalitatief goede opdruk kunnen garanderen. Afhankelijk van het materiaal van de drinkfles wordt de juiste druktechniek gekozen. Het voordeel van drinkflessen is dat ze een groot drukoppervlak hebben waardoor de drinkfles met opdruk opvalt bij collega’s, vrienden, familieleden en voorbijgangers.

Wat is een gratis digitale drukproef?

Een gratis digitale drukproef is een schets van het product met daarop de gekozen bedrukking. Voordat we drinkflessen bedrukken, stellen we een digitale drukproef op. De drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de digitale drukproef toe en vragen je hem te controleren. Na jouw akkoord zullen we de relatiegeschenken gaan bedrukken. Na het drukproces sturen we je de bedrukte relatiegeschenken zo snel mogelijk toe. Drinkflessen met logo of tekst zijn blikvangers en zullen niet snel vergeten worden.

Contact

Wil je een drinkfles laten bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook voor persoonlijk advies staan we voor je klaar. Interesse in andere relatiegeschenken? Ook luxe pennen, eco notitieboekjes, jute tassen en mokken bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact