Zomerpromotie

Zomer 2024: De perfecte tijd voor jouw bedrijfs- of organisatiepromotie

De zomer is dé ideale periode om jouw bedrijf of organisatie in de schijnwerpers te zetten. Mensen zijn vrolijk en genieten volop van de zon. Of ze nu gaan picknicken in het park, wandelen, fietsen, een dagje naar het strand plannen of op vakantie gaan, jouw bedrukte promotieartikelen kunnen overal opduiken.

Promotie met zomerse artikelen is een slimme zet. Zomerse promotieartikelen zijn overal te zien, en dus ook jouw bedrijfsnaam of logo. Dit vergroot je naamsbekendheid. Ons uitgebreide assortiment zomerartikelen bevat nieuwe, originele en duurzame geschenken. Hier vind je zeker een relatiegeschenk dat past bij jouw bedrijf of huisstijl. Laat de artikelen bedrukken en je promotie kan beginnen. Hier zijn 6 ideeën voor een succesvolle zomerpromotie.

1. Ecologische zonnebrillen

Maak reclame met hét populairste zomerartikel en draag tegelijkertijd bij aan duurzaamheid. Onze milieuvriendelijke zonnebril met all-over glas is gemaakt van bamboevezels, een duurzaam en recyclebaar materiaal. De zonnebril heeft een all-over spiegelglas met UV400-protectie en is onmisbaar, of de zon nu schijnt of niet.

2. Custom made slippers

Zomer betekent slippers. Deze perfecte zomerschoenen zijn gemakkelijk aan te trekken, ideaal voor een bezoek aan het zwembad of strand. Onze mix en match custom made slippers zijn de meest originele optie. Kies je favoriete kleur voor de zool en bandjes, en laat ze all-over bedrukken. Een zomers promotieartikel dat zeker in de smaak zal vallen.

4. Strandballen

Op zoek naar uniek zomers promotiemateriaal? Kies voor bedrukte strandballen. Deze opblaasbare bal is perfect voor het zwembad, strand of tuin. Ook zijn strandballen leuke artikelen tijdens festivals.

5. Zomerse barbecuesets en keukenschorten

De zomer staat gelijk aan buitenleven en barbecueën met vrienden en familie. Onze barbecue set met schort bevat alles wat je nodig hebt: een vleesvork, vleestang, peper- en zoutstel, ovenwant en een spatel. Hiermee is jouw barbecue-avond gegarandeerd een succes. De set is ook per stuk verkrijgbaar. Liever normale schorten met opdruk? ook daar kunnen wij jou mee helpen.

Update: 25-06-2024