Zomerpromotie

De zomer is de ideale periode om promotie te maken voor je bedrijf of organisatie. Iedereen is goedgehumeurd; we worden vrolijk van het zonnetje. Mensen gaan naar buiten om te picknicken in het park, te wandelen en fietsen. Maar ook een dagje naar het strand in eigen land of op vakantie in het buitenland. Er zijn genoeg leuke dingen te plannen in de zomermaanden. Wat als op al die plekken ook jouw bedrukte promotieartikelen gezien worden?

Een zomerpromotie met bedrukte artikelen is een uitstekende keuze. Zomerse promotieartikelen komen overal en jouw bedrijfsnaam- of logo dus ook. Dit vergroot je naamsbekendheid. In ons brede assortiment zomerartikelen vind je nieuwe, originele en ecologische geschenken. Hier zit vast en zeker een relatiegeschenk bij dat past bij jouw bedrijf of huisstijl. Laat de artikelen bedrukken en je promotie kan beginnen. Hieronder geven we je 6 ideeën voor een leuke zomerpromotie. 

Ecologische zonnebrillen

Reclame maken met hét populairste zomerartikel en tegelijkertijd verantwoord ondernemen? Dat is mogelijk met onze zonnebril met all-over glas. Bamboe is duurzaam, sterk en kent een lange levensduur. Daarnaast is bamboe recyclebaar. De zonnebril beschikt over een all-over spiegelglas met UV400-protectie. Een zonnebril is onmisbaar, of de zon nu schijnt of niet.

Custom made slippers

Zeg je zomer, zeg je slippers. Slippers zijn perfecte zomerschoenen. Je doet ze gemakkelijk aan. Zo kan je direct naar het zwembad of strand lopen. Je voeten kunnen genieten van de zonnestralen en zo alvast bijbruinen. Er zijn verschillende soorten slippers, maar de slippers mix en match zijn de meest originele. Kies je favoriete kleur zool en bandje. De slippers kunnen all-over bedrukt worden. Een zomers promotieartikel dat zeker in de smaak zal vallen bij de ontvangers.

Verfrissende ventilatoren

Er staat ons een hete zomer te wachten. Zodra de zomerse temperaturen boven de 30 graden stijgen, hebben we verkoeling nodig. Een handzame ventilator  helpt hierbij. De ventilator is voorzien van een kleine watercontainer en spray. Zakventilatoren zijn leuke give-aways en zullen in de zomermaanden zeker gewaardeerd en gebruikt worden.

Lichtgevende strandballen

Opzoek naar uniek zomers promotiemateriaal? Ga voor een wereldbol strandbal. Een opblaasbare bal kan meegenomen worden naar het zwembad of het strand, maar er kan ook mee in de tuin worden gespeeld. De knipperende bal met opdruk kan vanaf een afstandje al gezien worden doordat het lampje reageert op beweging. Bedrukt met je logo of tekst is de strandbal een perfect promotieartikel.

Horloges met UV-sensor

UV-licht is schadelijk; het kan je huid verbranden. Zodra we in de zon zitten, is het belangrijk om ons goed in te smeren. Er moet op zonnige dagen om de twee uur gesmeerd worden. Vaak wordt dit vergeten maar hier hebben wij een oplossing voor. Met een UV-tester om je pols kan je zien wanneer het weer tijd is om de fles zonnebrand erbij te pakken. Dit functionele geschenk beschermt de huid tegen de gevaarlijke UV-straling.

Zomerse barbecuesets

In de zomer zijn we graag buiten. Gezellig met vrienden of familie buiten in de tuin op een zomerse avond. Daar hoort een barbecue, eten en drinken bij. Daarnaast mag een barbecue set met schort niet ontbreken. De set bestaat uit een schort met een vleesvork, vleestang, peper- en zoutstel, ovenwant en een spatel. Met deze set is jouw barbecue-avond bij voorbaat geslaagd. Deze set is ook per stuk verkrijgbaar.

Bekijk ook onze andere zomertoppers. Wil je meer informatie over onze zomerse promotieartikelen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-200010.