Custom made

Wij beschikken over een breed assortiment, maar in sommige gevallen biedt een custom made-relatiegeschenk dé uitkomst. Zelf de kleur, bedrukking, ontwerp en de details van een product bepalen? Wij denken met je mee om samen tot het perfecte product te komen, waarmee je gegarandeerd opvalt bij jouw relaties en/of medewerkers. Een relatiegeschenk op maat past perfect bij de huisstijl en reclameboodschap van jouw bedrijf en laat altijd een goede indruk achter.

Waarom custom made?

Een bekende marketingregel is dat mensen zeven keer met een boodschap in aanraking moeten komen voordat ze besluiten om een product af te nemen. Zorg er daarom voor dat jouw boodschap, jouw product of jouw give-away net iets anders is dan die van de concurrenten. Met een custom made-product creëer je meerwaarde voor je merk of bedrijf. Promotionele producten op maat maken namelijk nét dat verschil waardoor je opvalt. Het is uniek en speciaal voor jouw bedrijf ontwikkeld, waardoor het perfect aansluit bij je huisstijl en de reclameboodschap die je wilt communiceren. Een custom made product maakt indruk en wordt daardoor beter herinnerd.

Opdruk in eigen PMS-kleuren

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij relatiegeschenken en promotieartikelen custom made kunnen ontwerpen. In principe kunnen wij bijna al onze producten custom made laten maken. Ook de vraag of wij alles in eigen PMS-kleuren kunnen drukken wordt vaak gesteld. In principe is dit mogelijk bij de meeste producten. PMS staat voor Pantone Matching System, een kleurenstandaardsysteem dat wordt gebruikt in de grafische industrie om kleuren nauwkeurig te bepalen met een unieke code, zoals ‘PMS 185’ voor felrood of ‘PMS 293’ voor helder blauw. Door PMS-kleuren te gebruiken, kan ervoor gezorgd worden dat kleuren consistent worden gereproduceerd, ongeacht het drukproces of het materiaal waarop ze worden gedrukt.

Bij custom made relatiegeschenken kan je de bedrukking aanpassen naar jouw specifieke wensen, inclusief het gebruik van een specifieke PMS-kleur. Wij zullen vooraf altijd een gratis digitale drukproef opmaken voordat de uiteindelijke productie begint. Dit geeft je de kans om te controleren of de kleur overeenkomt met wat je in gedachten hebt voordat je een grotere oplage laat maken. Houd er rekening mee dat sommige materialen en producten beter geschikt zijn voor het gebruik van specifieke druktechnieken en dat sommige kleuren er anders uit kunnen zien op verschillende materialen. Let op: PMS-kleuren worden vaak gebruikt voor opdrukken in één of twee kleuren. Als je een full colour bedrukking wilt, kan het proces ander zijn en worden CMYK-kleuren gebruikt. Wil je een opdruk in eigen PMS-kleuren overleg dan met ons over de mogelijkheden, kleurafstemming en kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet.

Custom made projecten

Het realiseren van custom made relatiegeschenken omvat het aanpassen van de geschenken volgens jouw specifieke wensen en branding. Zorg ervoor dat je je merkidentiteit goed vertegenwoordigt in het custom made ontwerp. Denk aan je bedrijfslogo, naam, website of een ander merkelement. Wij kunnen je helpen bij het maken van een grafisch ontwerp dat geschikt is voor de custom made geschenken. Artikelen die we regelmatig custom made laten ontwerpen zijn tassen, sleutelhangers, USB sticks, paraplu’s en slippers. Hieronder lichten we een aantal van onze custom made projecten uit. Wil jij ook een op maat gemaakt relatiegeschenk? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Grau natural petcare

Grau GmbH helpt met hun producten eigenaren van gezelschapsdieren optimaal te voldoen aan de individuele behoeften van hun huisdieren. Grau heeft bij ons custom made tassen laten maken, geheel in eigen huisstijl. De rugzakken worden gebruikt op beurzen. Gevuld met hoogwaardige voeding en supplementen worden ze verkocht aan beursbezoekers. Het geschenk is volledig afgestemd op de wensen en behoeften van Grau waardoor het een unieke tas is geworden.

Hendriksen Groep

Hendriksen Groep is een toeleverancier van geslaagde bouwprojecten. Sinds 1990 verzorgt de Hendriksen Groep de productie, afwerking en toelevering van kozijnen, ramen en deuren in hout of kunststof. Daarnaast worden daken, wanden, HSB gevelelementen en dakkapellen geproduceerd. In 2020, toen het bedrijf haar 30-jarig jubileum vierde, hebben ze custom made tassen laten ontwerpen voor alle medewerkers. Hendriksen Groep bevindt zich op het industrieterrein waar wij ook gevestigd zijn, waardoor wij regelmatig medewerkers tegenkomen die deze tassen dragen. 

Huntenkring Businessclub

Huntenkring Businessclub staat, met een kleine 200 leden, als hoofdsponsor van Huntenpop garant voor de kwaliteit en het behoud van dit evenement. Naast Huntenpop wordt er vijf keer per jaar een leuke en gezellige netwerkavond georganiseerd. De bordjes hebben ze laten ontwerpen voor alle leden van de Huntenkring. De chocolade met custom made wikkel is als leuk extraatje opgestuurd omdat het evenement Huntenpop door corona geen doorgang kon vinden in 2021.