Verken het bos en maak een paddenstoelenwandeling

De coronapandemie heeft ervoor gezorgd dat wij onze lokale horecaondernemers ook in slechtere tijden blijven steunen. Zo zijn er steeds meer mensen eten gaan bestellen, kochten ze dinerbonnen van hun favoriete restaurant of doneerden ze zelfs een bepaald bedrag aan de lokale horecatenten. Dit alles werd gedaan onder het mom ‘wees geen krent en red je favoriete eettent’. Ook werden er steeds vaker stadswandelingen georganiseerd waarbij je langs verschillende horecagelegenheden kwam en hier koffie, thee of een gebakje to-go kon afhalen. Ben je nu wel een beetje uitgekeken op alle stadswandelingen en heb je zin in iets nieuws? Wat dacht je van een paddenstoelenwandeling? Wait, what? Ja, je leest het goed, een paddenstoelenwandeling...

Op bezoek bij kabouter Spillebeen

’’Op een grote paddenstoel, rood met witte stippen. Zat kabouter Spillebeen heen en weer te wippen. Krak zei de paddenstoel, met een diepe zucht. Allebei de beentjes, hoepla in de lucht.’’ Grote kans dat je deze twee regels automatisch in je hoofd op de juiste toon meezong. Een kinderlied die al jaren meegaat en iedere herfst weer wordt gezongen. Leuk om erover te zingen, nog leuker om er op uit te gaan. Steeds meer beboste omgevingen bieden een paddenstoelenwandeling aan. Door middel van bordjes kun je op vrijwillige basis een wandelroute volgen. Maak er een spel van en kijk wie het eerst de paddenstoel van kabouter Spillebeen heeft gevonden.

Kleed je goed aan

De bladeren vallen nog maar net van de bomen en iedereen is alweer massaal aan het kuchen en snotteren. Ondanks het feit dat je in beweging bent tijdens een wandeling is het belangrijk om je goed aan te kleden. Een wollen muts, een dikke jas en een lange sjaal. Probeer een verkoudheid zoveel mogelijk te voorkomen. Wil je er wel een beetje leuk bijlopen? Bij Bedrukken.nl kun je sjaals bedrukken met een leuke tekst of een logo. Door een vrolijke kleur uit te kiezen, trek je positieve invloeden aan en kom je niet zo snel in de welbekende herfstdip.

Wist je dat een muts hét modeaccessoire van het najaar 2021 is? Het voegt net dat beetje extra toe aan je outfit; de finishing touch. En logisch ook want een muts valt op, geeft warmte en is op verschillende manieren te stylen. En het is de ideale manier om jouw bedrijf op een slimme wijze onder de aandacht te brengen bij voorbijgangers. Mutsen bedrukken met het logo van jouw bedrijf doen wij in onze eigen drukkerij. Ga mee met de trend en draag een originele muts tijdens jouw paddenstoelenwandeling.

Als je thuiskomt na een lange herfstwandeling is er niks fijner dan in een warm bad springen. Kies een bruisende badbal of badschuim en geniet van het moment. Steek een aantal kaarsjes aan en zorg voor wat me-time. Naast sjaals en mutsen kunnen we ook kaarsen bedrukken. Om het moment nog wat unieker te maken, kan je badjassen bedrukken met een naam. Een zachte badjas met borduring zorgt voor warmte tijdens de koude herfstdagen.