De herfst saai? Nee joh!

Met vier verschillende seizoenen in één jaar, heeft iedereen zo zijn of haar voorkeuren. In de zomer zijn veel mensen vrij en gaat de zon vaker schijnen. In de winter zijn er weinig pollen, is er kans op sneeuw en zijn er meerdere feestdagen. In de lente begint alles weer te bloeien en krijgt iedereen weer zin om er tegen aan te gaan. En dan blijft de herfst over: regen, wind en donkere dagen. De herfst wordt niet door veel mensen geliefd, maar waarom niet? Wij geven jou redenen om de herfst wél leuk te gaan vinden.

1. Nooit meer het weerbericht checken

Een groot voordeel van de herfst. Je hoeft het weerbericht niet meer te checken. Niet meer die spanning of je morgen wel of niet in de zon kunt liggen. Tijdens de herfst is het weer namelijk altijd bagger. Je hebt een 100% garantie op kou, regen en wind. Tijdens de herfst weet je tenminste waar je aan toe bent: een paraplu en een poncho. Daar kan de zomer nog wat van leren. Vergeet niet je sjaal, want je wil niet verkouden thuiskomen. Sjaals bedrukken wij naar eigen wens met een naam, logo of reclametekst.

2. Je auto hoeft niet meer door de wasstraat

Moest je in de zomer zelf nog naar de wasstraat toe, in de herfst komt hij naar jou. Het hele seizoen lang wordt je auto met grote regelmaat schoon gespoeld. En het kost je niks. Terwijl de extreme regenbuien jouw auto van een beurt voorzien, zit jij binnen naar je favoriete televisieseries te kijken. Nice.

3. Spelletjes doen met je familie

Tijdens de gure herfstmaanden kun je supergezellig met je familie bordspelletjes doen. Lekker met opa en oma ganzenborden, heerlijk. De herfst is echt het seizoen van gezelligheid en saamhorigheid. Samen met vrienden en familie binnen op de bank zitten niks doen. Hartstikke leuk. Zet een muziekje aan op de achtergrond en geniet van het moment. Bij ons laat je speakers bedrukken naar eigen wens.

4. Gemakkelijk een plekje vinden op het strand

Wil je in de zomer een dagje naar het strand, dan loop je het risico in een overvolle menigte terecht te komen. Eerst sta je urenlang in de file om vervolgens je handdoek uit te gooien op een tjokvol strand, vol met zwetende mensen. Nee, naar het strand gaan is geen pretje tijdens de zomer. Echter kan je het wel een stuk leuker maken door handdoeken te laten bedrukken. Hoe het drukproces in zijn werk gaat, kan je onderaan deze pagina bekijken.

5. Heerlijk warm in huis

Terwijl het buiten regent en waait, zit jij heerlijk binnen voor de kachel. Je verwarming of open haard draait op volle toeren. Op de achtergrond klinkt het geluid van een piepende oven. Je stokbroodje is klaar. Omdat het toch baggerweer is buiten, besluit je de verwarming nog een tikkeltje hoger te zetten. Je slingert je 55 inch plasma televisie aan en geniet de hele avond van de meest uiteenlopende televisieseries. Kop warme chocolademelk erbij. Heerlijk toch?

Aan het einde van de herfst zit je wel met een belachelijk hoge energierekening die je niet kunt betalen. Hierdoor raak je je huis kwijt en beland je op straat. Maar agh, je hebt wel een top herfst gehad.

6. Goed voor de planten

In de zomer ben je constant druk met het besproeien van je tuin. Krijgen je planten wel genoeg water? Het kost veel tijd, energie en geld. Gelukkig neemt de herfst je deze zorgen uit handen. Hij zorgt ervoor dat je planten zeer regelmatig voldoende water krijgen. Wat een goede gozer is het toch, die herfst.

7. Niet druk maken om je uiterlijk

Make-up? Niet nodig. Zonnebrand? Niet nodig. Gel in je haren? Niet nodig. Tijdens de herfst kun je gewoon 24/7 met je out of bed look over straat. Of je nu 's ochtends of 's avonds naar buiten gaat, het is toch donker. Niemand die ziet hoe jij er bij loopt. En heb je dan toch een bad hairday? Dan zet je gewoon een muts op. Wist je dat we mutsen bedrukken in onze eigen drukkerij? Hulde aan de herfst!

Het drukproces van handdoeken