Zomerse relatiegeschenken top-5

Na een koude en saaie winter is het eindelijk weer zover. De zomer komt er aan. Ben jij er al klaar voor? De vogeltjes fluiten, de temperaturen gaan omhoog en de dagen worden langer. Mensen zijn steeds meer en langer buiten. Dus welk seizoen is nou beter voor het promoten van jouw merk dan de zomer? Lees daarom snel verder en kom erachter wat er in onze top 5 zomer geschenken staat.

Zomerse relatiegeschenken bedrukken met logo

Of je nou jouw merk op het strand, een evenement, een festival of in de stad wilt promoten; wij hebben de zomerse geschenken op voorraad. Jouw logo laten stralen op bedrukte zonnebrillen of wil je bedrukte frisbees met jouw naam uitdelen op het strand? Voor iedere gelegenheid hebben wij een mooi artikel. Vergeet niet het relatiegeschenk te bedrukken, zodat jouw naam of logo nog meer straalt. Zit jouw ideale relatiegeschenk er niet tussen? Neem contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

Zomerse relatiegeschenken 1: Zonnebrillen

De zonnebril. Eén van de belangrijkste producten voor in de zomer. Iedereen loopt ermee en niemand kan zonder. En hoe leuk is het als we dan ook nog een mooie trendy en stoere zonnebril in de verkoop hebben staan. Eén van onze beste brillen is de zonnebril Wayfare met UV-bescherming. Deze brillen zijn massaal te zien op verschillende festivals. Als een sponsor op zo’n festival is het ideaal om zulke zonnebrillen uit te delen. Zonnebrillen zijn altijd bruikbaar en die van ons zijn al jaren trendy. De bril heeft een stoere uitstraling en dat maakt hem erg populair. Tegenwoordig is het ook mogelijk om de zonnebril te bedrukken op één van de pootjes. Of misschien wil je ze wel op allebei de kanten.

Zomerse relatiegeschenken 2: Caps

Ook de petten zijn massaal te zien in de zomer. En net zo als zonnebrillen worden deze veel gedragen op evenementen en festivals. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de original trucker cap, kun je daar op de voorkant jouw logo of slogan op laten bedrukken. Dit kan naamsbekendheid opleveren. Ook beschermen petten je gezicht tegen de zon. En dat is al helemaal ideaal. De pet is beschikbaar in meerdere kleuren.

Zomerse relatiegeschenken 3: Slippers

De slippers Bora Bora zijn erg populair bij ons. En vooral in de zomer. Heerlijk… we kunnen die dichte schoenen in de kast laten en op blote voeten gaan lopen. Deze slippers zijn erg neutraal maar toch weer een echte trendzetter. Ze zijn onmisbaar in de zomer en ze laten je optimaal genieten van het mooie weer. Bij ons is het mogelijk om een logo op de zool te laten bedrukken. Het is de manier van een optimale reclame. De slippers zijn beschikbaar in meerdere kleuren.

Zomerse relatiegeschenken 4: Waaiers

De laatste tijd zijn ze erg populair geworden. Al eeuwen lang worden ze gebruikt om afkoeling te vinden. Er zijn veel variaties mogelijke met de waaier Easy Breezy. De waaiers zijn veel te zien op evenementen en festivals. Laat daarom de waaiers bedrukken en deel ze uit. Zo vergroot je de naamsbekendheid van jouw bedrijf. De waaiers zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Zoek een waaier uit die aansluit op jouw huisstijlkleur.

Zomerse relatiegeschenken 5: Zonnebrandcreme

Misschien wel één van de belangrijkste producten in de zomer. Niemand zit erop te wachten dat we dadelijk allemaal zo rood zijn als een kreeft. Daarom is de zonnebrandcrème SPF 30 daar de perfecte oplossing voor. In het flesje zit 30 ml dus hij is erg handig voor in de handtas. De tube heeft een karabijnhaak. Hij is dus gemakkelijk ergens aan te bevestigen. De flacon waar de zonnebrand in zit, is beschikbaar in meerdere kleuren.

Zomerse relatiegeschenken van topkwaliteit

De producten die wij verkopen beschikken van een goede kwaliteit. Voordat er iets wordt bedrukt of verzonden, worden de producten eerst nagekeken of ze wel goed zijn. Zit er een krasje op, dan gaan ze meteen weg.

De levertijd staat altijd bij het product vermeld. Voor meer vragen kun je gerust contact met ons opnemen.

aar in meerdere kleuren.